Türk futbol tarihinde unutulmaz mücadelelere imza atan Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan 373'üncü karşılaşma, Türk Telekom'un maç günü düzenleyeceği bir dizi etkinlikle Türk Telekom Arena'dan sokaklara yayılacak.
Türk Telekom, 16 Aralık Pazar günü oynanacak derbi maçının coşkusunu Türk Telekom Arena'dan sokaklara taşıyor. Etkinlik alanında yapılacak organizasyonda 5 taraftar takımının imzalı formasına sahip olma şansını yakalarken; onlarca imzalı top, yüzlerce taraftar atkısı, taraftar tişörtleri ve daha birçok sürpriz hediye ile maçın coşkusu ikiye katlanacak.
Maç günü Seyrantepe Metrosu hattı boyunca taraftarlara dev mücadele için stat yolunda eşlik edecek Türk Telekom Bandosu, maç saati yaklaştığında müzikleriyle stat çevresindekilerin heyecanını artıracak. Türk Telekom Arena'ya gelen taraftarlar, stat dışındaki özel etkinlik alanında DJ'in canlı müzik performansı ile eğlenceli dakikalar geçirecek. Taraftarlar, yerlerini aldıklarında ise Türk Telekom'un stat içi etkinlikleriyle Galatasaray-Fenerbahçe maçının neden dünyanın en büyük derbileri arasında olduğunu bir kez daha anlayacak. Maç öncesi ve devre arasında Batı ve Doğu VIP alanlarındaki misafirler, "Türk Telekom Klasik Müzik Dinletileri" ile eşsiz eserleri dinleme şansı bulacak.
Bir klasik haline gelen "Galatasaray Efsanelerini Anıyor, Türk Telekom Dünyaya Duyuruyor" etkinliği ve "Çocukların Gözünden Derbi" resim sergisiyle küçük-büyük tüm taraftarlar unutulmaz mücadelenin birer parçası olacak. Sergiye katılmak isteyen çocuklar, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki ebedi dostluğu anlatan resimlerini, maç gününe kadar Türk Telekom'un çocuklara özel internet sayfası www.ttcocuk.com web adresine yükleyebilecek. Maç günü Türk Telekom Arena Batı VIP Tribünü'nde oluşturulacak özel sergi alanında sporseverlerin beğenisine sunulacak olan resimler, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinin resmi internet sitelerinde de sergilenecek.
(GS-Y)

14.12.2012 15:32:37 TSI

Editör: Wan Haber