Spor Toto 3. Lig 2. Grubun lideri Aydınspor 1923 deplasman fobisini yenmek için koç kurban etti. Bu sezon evinde bileği bükülmeyen efeler deplasmanda çıktığı 10 maçtan 13 puan toplarken 17 puan bıraktı.
Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı İskenderunspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde başlayan siyah beyazlı ekip için antrenman öncesi dua edip kurban kesildi. Kesilen kurbanın kanından futbolcuların alınlarına sürüldü. Ligin 11 haftasında oynanan Trabzon Kanuni maçından 2-0 galip dönen efeler, o maçtan bu yana deplasmanda galibiyet yüzü göremiyor.
Deplasman maçları konusunda üzerlerinde bir göz, nazar olduğunu dile getiren Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı İlhan Gönendi, kendi sahalarında oynadıkları oyunu bir türlü deplasmanda sahaya yansıtamadıklarını kaydetti. Deplasmanda oynana karşılaşmalarda bir çok pozisyonu yakaladıklarını fakat bu pozisyonların bir türlü gol ile sonuçlanmadığını ifade eden Gönendi, bu yolda bir koç kurban ederek bu şansızlığı defetmek istediklerini belirtti.
'12 FİNAL MAÇIMIZ VAR'
Teknik direktör Selahattin Dinçel deplasman konusunda bir şansızlıklarının olduğunu ancak bu şansızlıkların şampiyonluk hedefine ulaşmada kendilerine engel teşkil etmesine müsaade etmeyeceklerini dile getirdi. takımda ciddi sakatlığı bulunan ve kart cezalısı oyuncunun bulunmadığını dikkat çeken Dinçel, önlerinde 12 ayrı final maçının bulunduğunu ve bu maçlardan istediklerini alarak şampiyonluk hedefine ulaşacaklarını kaydetti.
Diğer yandan Aydınspor 1923'te İskenderun maçı öncesi Ahmet Kesim, Uğur ve Gürkan'ın kart cezası sınırında olduğu bildirildi.
(SK-İK)

19.02.2013 16:03:20 TSI

Editör: Wan Haber