Denizlisporlu taraftar grupları, Denizlispor'a ait olan bir kolejin satılmak istendiğini iddia ederek, tepki gösterdiler.
PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un iki taraftar grubu ortak bir açıklama yaptı. 57 Gençlik taraftar grubu lideri İrfan Sancar ve Çamlıklılar Grubu lideri Ömer Çimen, bir grup taraftar ile duruma tepki gösterdi. 57 Gençlik taraftar grubu lideri İrfan Sancar, yönetimin Denizlispor'un tek malvarlığı olan Doğa Kolejini satmaya çalıştığını belirterek, "Biz şimdiye kadar takıma zarar vermemek için sabrettik. Ancak son dönemlerde Denizlispor'un tek malvarlığı olan Doğa Koleji'nin satılacağı ile ilgili haberler çıkıyor. Biz kolejin satılmasına karşıyız. Ayrıca transferlerde de bir türlü dikiş tutturamadık. Takımda herke kafasına göre takılıyor" dedi.
Çamlıklılar Grubu lideri Ömer Çimen ise tepkilerinin yönetime olduğunu ifade ederek, "Biz maçlarda takımımıza destek olmaya devam edeceğiz. Biz Denizlispor armasını sonuna kadar savunacağız. Ancak bu yönetime destek vermeyeceğiz. Denizlispor'un tek malvarlığı olan koleji satarak gelir elde etmek hiçbir işe yaramayacak. Ya işlerini yapsınlar ya da istifa etsinler" diye konuştu.
(EV-SK-RFK-S)

04.02.2013 15:05:31 TSI

Editör: Wan Haber