PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, devre arasında yollarını ayırdığı 7 oyuncunun yerine transfer ettiği 7 yeni isme düzenlenen törenle toplu imza attırdı.
Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Denizlispor Asbaşkanları Taner Atilla ve Nihat Aracı ile yeni transferler katıldı. İmza töreninde konuşan Asbaşkan Taner Atilla, devre arasında Elazığspor'dan Atahan Menteşe, Kayseri Erciyesspor'dan Üstün Bilgi, Giresunspor'dan Ömer Kandemir, Azerbayca'nın Azal takımından Arif İsayev, İngiltere'nin Grappenhall takımından Berat Jonathan Ustabaşı, Finlandiya'nın FC Lahti takımından Ariel Thiherry Nghueukam ve Tavşanlı Linyitspor'dan Kingsley Nwankwu'yu kadrolarına dahil ettiklerini söyledi. Anıl Dilaver, Oğuzhan Berber, Erhan Kartal, Haluk Türkeri, Can Erdem, Mohamed Sacko, Yasin Görkem'le yollarını ayırdıklarını belirten Taner Atilla, "Yeni transferlerle biraz daha güçlendiğimizi düşünüyorum. Arkadaşlarımızın sağlayacağı katkılarla inşallah daha iyi yerlere geleceğiz. Alacağımız iyi sonuçlarla ligi iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz" dedi.
Yapılan konuşmaların yeni transferler kendilerini Denizlispor'a bağlayan sözleşmeleri imzaladı.
Denizlispor'un yeni transferleri savunma oyuncusu 27 yaşındaki Atahan Menekşe, defans oyuncusu 20 yaşındaki Ömer Kandemir, orta saha oyuncusu 27 yaşındaki Arif İsayev ve 25 yaşındaki forvet Ariel Thiherry Nghueukam 1.5 yıllık, 25 yaşındaki forvet oyuncuları Üstün Bilgi ve Kingsley Nwankwu sezon sonuna kadar, 19 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Berat Jonathan Ustabaşı da 3 yıllık mukaveleye imza attılar. Kingsley Nwankwu'nun kiralık olarak takıma dahil edildiği öğrenildi.
(EV-SÇ-BÇ-S)

17.01.2013 15:38:22 TSI

Editör: Wan Haber