Denizlispor, PTT 1. Lig'in 21. haftasında kendi sahasında oynayacağı Tavşanlı Linyitspor maçından mutlaka 3 puanla ayrılmak istiyor.
PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'da Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı puansız kapatan ve 3 oyuncusunun kırmızı kart görmesinin ardından adeta şok yaşayan yeşil-siyahlılar, Tavşanlı Linyitspor ile kritik bir maça çıkacak. Ligde topladığı 24 puanla 13'üncü sırada bulunan Denizlispor, 19 puanla 17'inci sırada bulunan Tavşanlı Linyitspor'u puansız göndererek alt sıralardan bağını tamamen kesmek istiyor.
Futbol olarak her hafta biraz daha iyi olduklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, bu hafta da daha iyi futbol oynayarak 3 puanı almak istediklerini söyledi. Ligdeki takımların güçlerinin aynı olduğunu düşündüğünü kaydeden Dervent, "Tavşanlı Linyitspor, ligin zorlu ekiplerinden bir tanesi. Ligdeki kritik maçlarımızdan birine çıkacağız. Geçtiğimiz haftadan kırmızı kart cezalısı olan 3 oyuncumuzun yokluğu elbette bizi etkileyebilir ama o arkadaşlarımızın yerine oynayacak futbolcularımız da ellerinden geleni yapacaktır. Bu maçtan mutlaka 3 puanla ayrılmak istiyoruz. İnşallah maç sonu gülen taraf biz oluruz" dedi.
(EV-SK-BÇ-S)

07.02.2013 12:19:21 TSI

Editör: Wan Haber