PTT 1. Lig'in 20'inci haftasında Adana Demirspor karşısında alınan mağlubiyetin yanı sıra, 3 futbolcunun da kırmızı kart görmesi Denizlispor'un tadını kaçırdı.
PTT 1. Lig'in 20'inci haftasında deplasmanda karşılaşan Denizlispor, öne geçtiği maçta 3 futbolcusunun kırmızı kart görmesinin ardından sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmada etkili bir oyun ortaya koyan yeşil-siyahlı ekip, yenilen ikinci golün ardından bir anda 9 kişi kaldı. Maçın 61'inci dakikasında oyundan alınan Bajram Fetai de yedek kulübesinde agresif hareketlerde bulununca kırmızı kart gördü. Alınan mağlubiyetten çok 3 as oyuncusunu kaybeden Denizlispor'da moraller de iyice bozuldu.
Karşılaşma sonrası Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent yerine yardımcı antrenör Kenan Atik açıklama yaptı. Maça oynana oyundan çok hakem Bülent Yıldırım'ın damga vurduğunu kaydeden Atik, "Ben Bülent hocamızı Türkiye ligindeki hakemlik tecrübesinden daha anlayışlı davranmasını beklerdim, bu kadar acımasız olmasını beklemezdim. Süper Lig, PTT 1. Lig ayırıyorsa çok yanlış yapıyor bence. Bu kadar küçük diyalogların, küçük hareketlerin futbolda yeri olduğunu hepimiz biliyoruz. Bugüne kadar oldu bundan sonra da olacak. Yani bu kadar anlayışsızlık, acımasızlık bizim canımızı yaktı" dedi. Hakem Bülent Yıldırım'ın Denizlispor'a çok acımasız davrandığını ifade eden Atik, "Söyleyecek fazla bir şey yok. Ama oyuncularım 9 kişi kalmalarına rağmen maçı berabere de bitirebilirlerdi o azmi, mücadeleyi de gösterdiler. Bugün için sahada rakibimizi kutlarken, oyuncularımızı yürekten kutluyorum. Denizlispor camiasını büyük bir camiadır ama bazı şeyleri de unutmaz, bir köşeye yazar. İnşallah Bülent hocamız bu yaptıklarını bir daha yapmaz" diye konuştu.
Denizlispor kalecisi İsmail Şahmalı da Denizlispor'da 20 hafta içerisinde bir tek oyununun bile kırmızı kart görmediğini belirterek, "Şu maça kadar kırmızı kart görmedik. Saha içindeki oyuncuları geçtim, kulübedeki oyuncuya kart gösteriyor. PTT 1. Lig'i Süper Lig'den gelen hakemler hafife alıyor galiba. Buradaki insanlar da ekmek peşinde. Ben Denizlispor oyuncusu olarak Süper Lig'den hakem istemiyorum maçlarımıza" diyerek hakeme tepki gösterdi.
(EV-SK-RFK-S)

04.02.2013 09:57:37 TSI

Editör: Wan Haber