Denizlispor'da ligin ikinci yarısının ilk maçında alınan 3-0 mağlubiyet moralleri bozdu.
PTT 1. Lig'in ikinci yarısına girerken 7 oyuncusuyla yollarını ayıran ve ayrılan futbolcuların yerine 7 yeni transfer yapan Denizlispor, ilk maçında aldığı mağlubiyetin üzüntüsünü yaşıyor. Lige Antalya'da hazırlanan yeşilsiyahlı ekip, en az bir puan hedefiyle gittiği 1461 Trabzon maçından 3-0 mağlup ayrılırken, oynanan kötü futbol teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Takımdan ayrılan futbolcuların yerine alınan futbolcular hazır gözükmezken özellikle kanatlarda yaşanan sıkıntının nasıl aşılacağı konusu Denizlispor yönetimini de düşündürüyor.
Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, ikinci yarıya iyi başlamak istediklerini, ancak ilk dakikalarda yenen gollerin ardından bir türlü toparlanamadıklarını söyledi. Lige iyi hazırlandıklarını belirten Dervent, "Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Takımdan ayrılan futbolcuların yerine gelen futbolcularla kaynaşmaya çalıştık. Maça da iyi başlamak istedik ama henüz ilk 10 dakikada yediğimiz goller bütün planlarımızı alt üst etti. Ne olursa olsun bu maçtan puanla ayrılmalıydık. Beklentimiz bu değildi. Bundan sonra yapacağımız bir tek iş çok çalışmak" dedi.
Denizlispor önümüzdeki hafta evinde oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başlarken, 1461 Trabzon maçında sakatlanan Yenal'ın tedavisinin devam ettiği belirtildi.
(EV-SK-EYB-S)

21.01.2013 14:58:30 TSI

Editör: Wan Haber