Denizlispor'un tecrübeli defans oyuncusu Burak Özsaraç, aktif futbolu bırakarak Denizlispor'dan ayrıldı.
PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarına devam ediyor. Takımdan ayrılan futbolcuların yerini doldurmak için transfer çalışmalarına da devam eden Denizlispor'da özellikle forvet için çalışmalar hız kazandı. Denemek için kampa çağrılan Nijeryalı Kabiru'nun performansının beğenildiği ve herhangi bir aksilik olmazsa takıma katılacağı belirtildi. Bunun yanı sıra Denizlispor'a sezon başında Gençlerbirliği'nden transfer edilen Burak Özsaraç'ın yöneticilerle görüşerek sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesini istediği öğrenildi. Yöneticilere "Fiziki ve psikolojik olarak futbol oynamaya devam edemeyeceğim. Teknik direktörlük kursuna başlayacağım. Denizlispor'da yardımcı antrenör olmak istiyorum" dediği belirtilen Burak Özsaraç'ın kamptan ayrıldığı açıklandı.
Denizlispor Asbaşkanı Veysel Gühan, Burak ile yollarını ayırdıklarını belirterek, "Burak antrenörlük kursun bitiminde bizimle yeniden görüşecek. O günkü koşullar uygun olursa Denizlispor'a antrenör olarak hizmet verecek. Bunun yanı sıra takıma takviye için bir çok oyuncuyla görüşmelerimiz devam ediyor. Bütçemizin elverdiği şekilde en iyi transferleri yapacağız" dedi.
Öte yandan Denizlispor'dan alacaklarını tahsil edemediği için CAS'a dava açan Wescley, alacağından 47 bin dolar indirim yaptı. Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla ve yönetici Hikmet Çelikkol, Brezilya'ya giderek, Wescley ve avukatıyla görüşüp indirim isterken, Wescley ve avukatı toplam alacakları olan 420 bin dolardan 47 bin dolarını sildi. Denizlispor'un kalan parayı taksit taksit ödeyeceği kaydedildi.
(EV-SK-BÇ-S)

09.01.2013 13:56:50 TSI

Editör: Wan Haber