Denizlispor ligin ikinci yarısının başlamasına bir hafta kala transferde hareketli günler yaşıyor.
PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, ikinci yarı öncesi transferde hareketli günler yaşıyor. İlk yarının bitiminin ardından ilk ayrılan isim Can Erdem olurken, daha sonraki günlerde Haluk ve Sacko takıma veda etmişti. Ligde ilk yarının en beğenilen futbolcuları arasında yer alan Erhan Kartal ve Oğuzhan Berber de bugün takımdan ayrılan isimler oldu. Erhan Kartal, Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşaspor'a transfer olurken, Oğuzhan Berber de Çaykur Rizespor'a gitti. Erhan Kartal Denizlispor'dan alacağı 400 bin TL'yi silerken, yeşil-siyahlı kulübe de 200 bin TL kazandırdı. Oğuzhan Berber transferi için Çaykur Rizespor'un Denizlispor'a 1 milyon 600 bin TL ödeyeceği açıklandı.
Denizlispor Yönetim Kurulu yıllarca yeşil-siyahlı formayı giyen Erhan Kartal için kulüp binasında uğurlama töreni düzenledi. Denizlispor Kulüp Başkanı Süleyman Urkay, Erhan Kartal'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Erhan Kasımpaşaspor'a, Oğuzhan Berber'de Çaykur Rizespor'a transfer oldular. Her iki futbolcumuza teşekkür ediyoruz. Denizlispor iki futbolcumuz sayesinde önemli para kazanmıştır. Bu oyuncularımız gittikleri takımlarda 20 numaralı formaları giyecekler" dedi. Erhan Kartal da Denizlispor'un kendisinde önemli bir yeri olduğunu belirterek, Denizlispor'u unutmayacağını söyledi.
Denizlispor Kulüp Başkanı Süleyman Urkay, İsviçre'nin Basel takımında forma giyen gurbetçi orta saha oyuncusu Seyfettin Kalaycı'yı denemek için Denizli'ye davet ettiklerini söyledi. Urkay, "Azeri Arif İsayev, Üstün Bilgi, Boluspor'dan ayrılan Nijeryalı golcü Kingsley Olajuyigbe Taiwo Nwankwo renklerimize bağladık. Musa Kaburi'nin transferi içinde sona yaklaştık.İnşallah ikinci yarı daha iyi olacak" dedi.
(EV-SK-RFK-S)

14.01.2013 15:46:19 TSI

Editör: Wan Haber