Kendi evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yenen Denizlispor, aldığı 3 puanla alt sıralardan bir nebze uzaklaştı.
PTT 1. Lig'de mücadele eden Denizlispor'da alınan galibiyet moralleri yerine getirdi. Ligin ikinci yarısının ilk maçında 1461 Trabzon'a 3-0 yenilerek kötü bir başlangıç yapan yeşil siyahlı ekip, evinde oynadığı maçta aldığı galibiyetle yeniden moral buldu. Maçın başından itibaren rakibine göre daha iyi bir performans sergileyen Denizlispor, aradığı golleri de Veli ve Üstün'le buldu. Maçın ikinci yarısında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un ataklarına direnen Denizlispor maçtan da 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.
Ligin alt sıralarındaki takımların kazanmasının ardından maça galip gelmek için çıktıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, bu amaçlarına ulaştıkları için mutlu olduğunu söyledi. Hafta boyunca sadece galibiyete odaklandıklarının kaydeden Dervent, "Futbolcularımla gurur duyuyorum. Bizim için iyi bir maç oldu. Çok önemli bir rakibe karşı galip geldik. Tüm takımlar iç veya dış sahaya bakmadan iyi mücadele ediyor. İlk yarıda iyi mücadele ettik. Farkı artıracak pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik. İkinci yarıda gol yedik. 2-1'lik sonuç hep tehlikelidir. Galibiyeti korumayı bildik. Verilen mücadele ve oynanan futboldan memnunum. Oyuncularımı kutluyor, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Maçta 30 metreden güzel bir gol atan Denizlispor kaptanı Veli Acar ise maçı kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, attığı golü kendisinin de çok beğendiğini söyledi.
(EV-SK-EYB-S)

28.01.2013 09:55:31 TSI

Editör: Wan Haber