PTT 1. Lig'in 17. haftasında Bucaspor kendi sahsında Denizlispor'u 1-0 mağlup etti.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, ligin değerlendirmesini bu maçla yaptıklarını belirterek, "Galibiyet için oyuncularımı ve bu soğukta maça bizleri desteklemeye gelen taraftarlarımıza teşekkür ederim. 3 haftada 8 puan kaybettik fakat hedeften şaşmış değiliz. Devre arasında yapacağımız takviyeler ile ligi ilk altıda bitireceğimize inanıyorum" dedi.
Bucasporlu futbolcu Zafer Çevik ise maça iyi başladıklarını kaydederek, "Maça her zaman ki gibi iyi başladık. İkinci yarı golü bulduğumuz da maç farka gidebilirdi. 3 puanı aldığımız için mutluyuz" diye konuştu.
Bucasporlu bir diğer futbolcu Taylan Antalyalı ise ilk yarıdaki pozisyonları değerlendiremediklerini anlatarak, "Değerlendirseydik maç daha farklı olabilirdi. İkinci yarıda Zafer'in attığı golle 3 puanı aldık. Devreyi iyi şekilde kapattığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

DENİZLİSPOR CEPHESİ
Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, oyuncu tercihleri yüzünden zorlandıklarının altını çizerek, "Bu tercihlerimiz nedeniyle oyunun hakimiyetini bir an olsun ele geçiremedik. Kontradan bir tane gol yedik. Fakat beni üzen asıl önemli şey hakemin tavrı oldu. Maç sonu soyunma odasına giderken hakeme maçı neden erken bitirdin dedim. O da, 'Ne o, gol mü atacaktınız' dedi. Hakemin kendi işine bakması lazım. Böyle bir şey söylememesi lazımdı. Maçın hakemine bu tavır yakışmadı" şeklinde konuştu.
Denizlisporlu futbolcu Fatih Soyatik da sahaya kazanmak için çıktıklarını vurgulayarak, "Sahada iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum fakat oyunun hakimiyetini bir türlü sağlayamadık. 3 puanı kaybettiğimiz için üzgünüz dedi" yorumunda bulundu.
Denizlisporlu bir diğer futbolcu Ömer Gebeşçi ise, bu maçtan 3 puan ile dönemedikleri için üzgün olduğunu söyledi.
(EA-BH-BÇ-S)

22.12.2012 19:03:39 TSI

Editör: Wan Haber