PTT 1. Lig'in ikinci yarısının ilk maçını deplasmanda 1461 Trabzon ile yapacak olan Denizlispor, hazırlıklarını tamamladı.
PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, ligin ikinci yarısının ilk maçında yarın 1461 Trabzon ile deplasmanda karşılaşacak. İlk yarıda oynadığı 17 maçtan 21 puan toplayan ve 13'üncü sırada bulunan Denizlispor, ikinci yarıya da galibiyetle başlamak istiyor. İlk yarıdaki kadrosunda bulunan 7 futbolcusunu kaybeden, bu futbolcuların yerine de 7 futbolcu alan yeşil-siyahlı ekip, alacağı galibiyetle üst sıralara doğru tırmanmak istiyor. İkinci yarı için iyi hazırlandıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, "İlk yarıda birçok maçta istediğimiz sonuçları alamadık. Ancak kamp dönemimiz çok iyi geçti. Giden arkadaşlarımız yerine yeni arkadaşlarımız aramıza katıldı. İnşallah güzel ve mücadeleci futbolumuzu galibiyetlerle süsleyerek üst sıralara tırmanacağız. 1461 Trabzon maçından da galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.
Denizlispor'un 1461 Trabzon mazına şu ilk 11'le çıkması bekleniyor: "İsmail Şahmalı, Atahan, Berkay Can, Malikov, Yenal, İsmail Haktan, Veli, Hüseyin, Arif İsayev, Bajram, Kingsley"
(EV-SÇ-RFK-S)

18.01.2013 14:21:01 TSI

Editör: Wan Haber