PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor, bu sezon deplasmanda oynadığı 11 maçta sadece 1 galibiyet elde ederek kötü bir istatistiğe imza attı.
Denizlispor, bu sezon oynadığı 20 maçta özellikle deplasmanda aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzüyor. Ligde geride kalan 20 haftada 11 deplasman maçına çıkan yeşil-siyahlı ekip bu maçlarda sadece ligin 2. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u yendi. Bunun dışında deplasman maçlarında 4 de beraberlik alan Denizlispor topladığı 7 puanla deplasman maçlarında kötü bir istatistik çizmiş oldu. Deplasmanda averaj olarak kötü bir tablo çizen yeşil-siyahlılar, 8 gol atarken, kalesinde 16 gol gördü.
Bunun yanı sıra kendi sahasında daha başarılı bir performans çizen Denizlispor, kendi evinde oynadığı 9 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 17 puan topladı. Evinde gol yollarında da etkili olan yeşil-siyahlılar 11 gol atarken, kalesinde ise 7 gol gördü. Topladığı 24 puanla ligin 13. sırasında bulunan Denizlispor, bundan sonraki haftalarda alacağı puanlarla alt sıralardan kurtulmak istiyor.

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Son oynanan Adana Demirspor maçında 3 kırmızı kart gören ve 2-1 yenilerek 3 puan bırakan Denizlispor, Pazar günü PTT 1. Lig'in 21. haftasında kendi evinde oynayacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarına bugün başladı. Takımda cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent'in A2 takımdan kadroya futbolcu alabileceği belirtildi.
(EV-SK-BH-S)

05.02.2013 12:40:37 TSI

Editör: Wan Haber