Denizlispor, PTT 1. Lig'in 20. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Haftayı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyeti ile kapatarak hem alt sıralardan uzaklaşan hem de moral bulan yeşil-siyahlı ekip, Adana Demirspor maçından da galibiyetle ayrılmak istiyor. Antrenmana tam kadro çıkan futbolcular düz koşu yaptıktan sonra Selahattin Dervent yönetiminde taktik çalışmalara katıldı.
Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında alınan galibiyetin kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi.
Adana Demirspor maçına iyi hazırlandıklarını belirten Dervent, "Geçtiğimiz hafta aldığımız 3 puan bize iyi bir motivasyon kaynağı olacaktır. Takımda arkadaşlığın güçlenmesi, takım ruhunun oluşması, takımın saha içindeki uyumunu da hız kazandıracak bir 3 puan aldık. Bu alınan 3 puanın Adana Demirspor maçına da büyük ölçüde yansıyacağına inanıyorum. Biz hazırlıklarımızı güzelce yapalım. Adana Demirspor maçından da puanlarla dönmeye çalışalım. Denizlispor adına her şey çok daha güzel olacaktır" dedi.
PTT 1. Lig'deki tüm takımların seviyelerinin birbirine yakın olduğunu kaydeden Dervent, "Bu ligdeki tüm takımları iç saha ya da dış saha farkı gözetmeksizin birbirini yenebildiklerini her zaman görüyoruz. Bu takımlar arasındaki güç dengesinden kaynaklanıyor. Dikkat ederseniz daha çok ihtiyacı olanlar puan kazanıyor. Bizim ihtiyacımız var kazanıyoruz, Ankaragücü'nün ihtiyacı var kazanıyor. Puana olan ihtiyaç camiayı kenetliyor. Bu da futbolcuları potansiyelinin üzerinde maçlar oynamasına neden oluyor. Bizde de zorluklar oluyor. Biz bu zorlukları açtığımız sürece kendi potansiyelimizi bulacağız. Bizim takımımızdaki futbolcuların kalitesi de diğer takımların kalitesi gibi. İç saha, dış saha fark etmiyor. Hem içeride hem dışarıda başa baş mücadele ediyoruz. Bu sayede de iç ve dış sahada puan ya da puanlar alabiliyoruz" diye konuştu.
Denizlispor Basın Sözcüsü Nihat Aracı ise TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Arif Peçenek'in ölümünden büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek, TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulübü'ne başsağlığı dilediklerini söyledi.
(EV-SK-MSB-BH-S)

29.01.2013 14:16:55 TSI

Editör: Wan Haber