Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir Milletvekili İlknur Denizli, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne ziyarette bulundu. Görüşmede Birlik Başkanı Zekeriya Mutlu, esnaf sanatkarların sorunlarını ve İESOB tarafından geliştirilen çözüm önerilerini içeren kitapçığı Denizli'ye sundu.
Denizli;"Yeni yılın başında İzmir'i, kent ekonomisini ve esnaf sanatkarların genel durumunu değerlendirmek için İzmir Birliği'ne ziyarette bulunduk. Sayın Mutlu ekonominin ve reel sektörün önemli bir parçası olan esnaf sanatkarların temsilcisi. Bugüne kadar İzmir'i büyütmek hedefi için birlikte çalıştığımız Zekeriya Mutlu ile yapacağımız görüşmenin bize önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum"dedi.
İlknur Denizli'yi ağırlamaktan memnunluk duyduklarını kaydeden İESOB Başkanı Mutlu ise, "Sayın Denizli ile İzmir'in ve esnaf sanatkarlarımızın sorunlarının çözümü yolunda yapılabilecek çalışmaları sohbet ortamı içinde görüştük. İlknur hanıma sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi içeren raporumuzu da sunduk" diye konuştu.
(HK)

04.01.2013 17:47:23 TSI

Editör: Wan Haber