Denizli Belediyesi ile ilgili irtibat artık e-devlet ile kurulabilecek.
Denizli Belediyesi hizmetlerini e-devlet kapısı üzerinden sunmaya başladı. Belediyenin sunmuş olduğu elektronik, aynı zamanda kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere vatandaşlar tek noktadan, hızlı ve güvenli erişim imkanı veren e-devlet üzerinden de ulaşabilecek.
Uygulama ile vatandaşlar bu sayfaya girdiklerinde Denizli Belediyesi hakkında bilgi ve duyurulara ulaşıp, belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden faydalanabilecekler. Böylelikle vatandaşlar e-devlete girdiklerinde sicil bilgisi sorgulama, beyan bilgileri sorgulama, tahsilat bilgileri sorgulama, borç bilgileri sorgulama, bilgi edinme başvuru sorgulamaları yapabileceği gibi bilgi edinme başvurusunda bulunabilecek. Bunun için e-devlet şifresini kullanarak www.turkiye.gov.tr adresinde oturum açmak gerekiyor.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, kurumsal dönüşüm kapsamında teknolojiye yapılan yatırımların önemli getirilerinden birinin de yeni uygulamaya soktukları edevlet olduğunu belirtti. Vatandaşların artık 'www.turkiye.gov.tr'ye girip belediye hakkında her türlü işlemi ve sorgulamayı yapabileceğini anlatan Zolan, şöyle konuştu: "Teknolojik yatırımlarda ve e-devlet projesine en hızlı uyum sağlayan belediyelerin başında geliyoruz. Bu yolla vatandaşlara daha hızlı ve daha verimli hizmet verilecek. e-devlet bilgi toplumuna geçiş sürecinde önemli bir kilometre taşıdır. Resmi web sitemiz www.denizli.bel.tr üzerinden elektronik belediyecilik hizmetlerini veren Denizli Belediyesi, artık bu hizmetleri tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan güvenli ve etkin bir şekilde erişimi sağlayan e-devlet üzerinden de sunmaya başladı. Böylelikle artık vatandaşlarımız belediyeden daha hızlı hizmet alabilecekler."
(EV-HO-Y)

16.12.2012 15:40:34 TSI

Editör: Wan Haber