Uyuşturucu ticareti yaptığı kesinleşen Deniz Seki, 4 yıl 2 ay hapis daha yatmasına karar verilmişti. 6 Aydır köşe bucak aranan Deniz Seki, İstanbul Esenyurt'ta saklandığı evde yakalandı ve gözaltına alındı.

 

Esenyurt'ta yakalanan Deniz Seki'nin daha önce Bodrum'da, Mykonos adası ve İstanbul Tuzla'da gizlendiği iddaaları gündemi meşgul etmişti. Ünlü şarkıcının arada bir alışveriş için çıktığı, villa da bazen dostlarıyla buluştupu hatta bazen de eğlenceler düzenlediği öne sürülmüştü.

 

6 Aydır firarlarda olan Deniz Seki kokain kullandığı ve çevresi için de ayarladığı gerekçeleri gösterilerek yargı karşısına çıktığı muhakemede 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Yargıtay'a giden davanın orada da onanmasının ardından daha önce 7,5 ay hapis yatmış olan Deniz Seki'nin 4 yıl 2 ay daha mapushanede kalması gerekiyor.

 

Deniz Seki, sağlık kontrolünden geçmek üzere polisler tarafından götürülürken Show Haber kameralarına "Sadece suçsuzum ve haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. Daha da bir şey sormayın" diye konuştu.

 

YAKALANDIĞI EV

 

seki.jpg

 

DENİZ SEKİ KİMDİR ?

 

Deniz Seki (d. 1 Temmuz 1970, İstanbul), Türk pop müzik şarkıcısı, besteci ve söz yazarı. Seki, ikisi sinema, biri televizyon dizisi olmak üzere toplam 3 filmde rol almıştır. Seki 2012'nin Şubat ayında gösterime giren Eşruhumun Eşzamanı filminde oynadı.

 

Deniz Seki, öğrenim yıllarında ilkokulu Maçka Süheyla Artam'da, orta ve lise eğitimini de yatılı olarak Çamlıca Kız Lisesi'nde okudu. Okulu bitirdikten sonra, TRT İstanbul televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunucu oldu.

 

Jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan aralarında Deniz Seki'nin de bulunduğu 19 sanık hakkkında uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk davada Seki, serbest bırakılmış ve hakkında tutuksuz yargılanma kararı çıkarılmıştır.

 

Daha Sonra hakkında 6 yıl 3 ay hapis cezası verilen Deniz Seki firarlarda olmuştur. Lakin 15 Kasım 2014 tarihinde Esenyurt'ta saklandığı evde yakalanmıştır.

Editör: Wan Haber