Ünlü ve başarılı şarkcı Deniz seki daha önceden uyuşturucu suçundan yakalanıp cezaevine gönderilmişti ve 6 yıl 3 hapse çarptırılan ve Yargıtayca kabul edilmesindne sonra cezaevinde bulunan ünlü şarkıcı rahmindeki kist rahatsızlığı nedeni ile savcılığa başvurmuştu ve Bakırköy eğitim araştırma hastanesinde muayene sonrası rahatsızlığındaki kist in şiştiği ve  patlamak üzere olduğu bildirildi.Ünlü şarkıcı Deniz seki rahatsızlığı nedeni ile savcılığa başvurdu. Deniz seki daha önceden muyene edilmiştive bu doğrultuda adli tıbba sevkedildi.

 


Şarkıcı Deniz seki bu muayene sonrası ve konulan teshis sonrasında doktorlarca kistin şiştiği ve patlama üzere olduğu açıklandı ve derha ameliyet olması gerektiği söylendi. Bu rahatsızlık sonrası konulan teşhise binaen adlı tıp kurumuna sevk edildi. Şarkıcı Deniz seki bakırköy cezaevinden sivil bir minibüs  adli tıbba gönderildi 


Deniz sekinin sevki sırasında polisler eskortluk yaparak geniş güvenlik önlemleri aldılar. 2 saat muayene olan şarkıcı deniz seki işlemlerden sonra dışarı çıktı ve kameralara yansıdı. Armağan çağlayan  ünlü şarkıcı deniz sekiyi ziyaret sırasında bayhan ile ilgili iddaaları sordu ve “Bayhan’ın sizi ziyarete geldiği ve kabul etmediğiniz doğru mu, dün her yerde bu haber vardı” diyorum. “Hayır yok öyle bir şey. Gelmedi. Ama gelirse tabii ki görüşeceğim” diyor.

deniz-seki-001.jpg

Editör: Wan Haber