Deniz Baysal kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sorusu şu sıralar gündemde. Bunun sebebi ise Söz dizisinde rol alan Baysal'a, Sonart Medya tarafından 112 bin TL'lik tazminat davası açılmıştı. Mahkeme Medya şirketini haklı bularak Baysal'a 112 bin TL tazminatı ödemeye mahkum etti. Oyuncu TRT1 ekranlarında yayınlanan Sevda Kuşun Kanadında isimliyi bırakıp Rüzgarın Kalbi addlı yapımda rol üstlenmişti.

DENİZ BAYSAL KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA

Deniz Baysal (d. 5 Nisan 1991, İzmir), Türk oyuncu. Son ve ortaokul öğrenimini Karşıyaka İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. 10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda görev aldı. Şu an Celal Bayar Üniversitesinde Uluslararası Ticaret okumaktadır

İlk olarak Derin Sular, Bitmeyen Şarkı, Babalar ve Evlatlar gibi bazı dizilerde roller aldı. Aşk Ekmek Hayaller adlı dizide canlandırdığı "Karaca Yılmaz" rolü ile tanınmaya başladı. 2014 yaz ayında başlayan Kaçak Gelinler adlı dizide canlandırdığı Kainat Gencer karakteri ile geniş bir hayran kitlesi kazandı. Show TV'de başlayan Beyaz Yalan adlı dizide birbirine sadece yüz olarak benzeyen, karakterleri ve yaşamları tamamen farklı Alara Korel ve Melek Yılmaz adlı iki genç kızı canlandırmıştır.(Yeni çağ gazetesi)

Editör: Wan Haber