Sabah saatlerinde Van’a gelen Deniz Akkaya, kahvaltının ardından güzellik merkezinin standının kurulduğu Van AVM’ye geldi. Burada ilgiyle karşılaşan Akkaya, hayranları ile fotoğraf çektirdi sonra Cumhuriyet Caddesi üzerindeki güzellik merkezine geldi.

Ayağının tozu ile Dr. Uğur Özkan ve Dr. Orhan Koyuncu’nun ortak girişimi ile kurulan mekanın açılış kurdelesini kesen Akkaya, güzellik merkezinin Van için önemli bir yatırım olduğunu belirtti.

Bir televizyonda güzellik sektörü üzerine yaptıkları program vasıtasıyla doktorları kısmen tanıdığını ifade eden Akkaya, “Yaptığımız iş anlamında bir kan bağımız var Van’da. Doktorlarımız böyle bir teklifte bulundu, Van’a böylesi bir yatırım yapacaklarını söyledi, bende gayet iyi olacağını söyledim. Çünkü ben hem tüketici bir kadın olduğum için, hem de aynı işi yapıyor sayılırım. Neredeyse sizin hemşehriniz olabilecek kadar bilgim var. Bizde çok önemli doktorlarla sosyal sorumluluk projesi yapıyoruz. Daha çok travma geçirmiş kadınlarımıza yardım eli uzatmak için bir televizyon programı yapıyorduk. Buradan gelen ilişkimiz ile birlikte bu önemle buraya geldik. Bir kere ne olursa olsun Van için büyük bir yatırım. Bizde bir ucundan tutalım, açılışımızı birlikte yapalım ve kurdelemizi keselim. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Güzellik merkezinin ortaklarından Dr. Uğur Özkan ise, “Van’da bu ihtiyacı göz önünde bulundurarak; kalite, güven ve fiyat olarak üçünü bir arada buluşturmayı düşündük. Onun için böyle bir merkezi açmaya Orhan Bey ile karar verdik. Van için, bizim için de hayırlı olsun” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından açılışa katılanlar Deniz Akkaya ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Wan Haber