Komisyon Başkanı Hüsamettin Doğan ve üyeler Musa Yılmaz, Süleyman Dursun, Bilal Kıyak, Ali Osman Ergün, Fikret Dursun ve Tavşanlı İlçe Özel İdaresi Müdürü Necati Derin'in katıldığı ziyarette Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu ile karşılıklı görüş alış-verişinde bulunuldu.
Kaymakam Numan Hatipoğlu ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Özel İdare Denetim Komisyonumuz yürütülen faaliyetleri yerinde görmek amacıyla ilçemize geldi. İl Özel İdaremiz yaptığı güzel çalışmalarla il ve ilçelerin gelişmesi yönünde çok önemli bir misyon ifa etmekte. Ayrıca İl Genel Meclisimiz Tavşanlı olarak götürdüğümüz projelere hep sıcak bakıyorlar. Bu noktada tüm İl Genel Meclisi üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Kütahya İl Genel Meclisi'nin bundan sonraki çalışmalarının da aynı başarı ve güzelliklerle gerçekleştireceğine inancımız tamdır" dedi.
Komisyon Başkanı Hüsamettin Doğan da, "İl Özel İdaresi'nin Denetim Komisyonu Başkan ve üyeleriyle beraber Tavşanlı Özel İdare Müdürlüğü'nde 2012 yılı gelir gider ve çalışmalarla ilgili bilgi aldık. Müdürümüz ve personelimize çok teşekkür ediyorum. Çok düzenli bir çalışma sistemi gerçekleştirilmiş. Bu vesileyle Tavşanlı'yı da gezmiş olduk, Kaymakamımızı ziyarete geldik. Bu her yıl yapılan rutin bir denetim faaliyeti. Tüm ilçelerdeki özel idareleri hem motive etmek hem de yapılan işlerdeki eksiklikleri görüp gidermek amacıyla bu tür denetimler yapılıyor. Bu yöndeki çalışmalarımız devam edecek" ifadelerini kullandı.

21.01.2013 13:19:17 TSI

Editör: Wan Haber