Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 22 Ocak günü Demre'de meydana gelen sel felaketinin ardından verdiği yardım sözünü tuttu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal hizmet uzmanları tarafından daha önceden tespit edilen 36 aileye, yine Büyükşehir Belediyesi'nin imkanları ile 60 kanepe, 50 halı, 50 yorgan ve yastık, 5 soba, 50 nevresim takımı, 50 havlu takımı ve 50 gıda paketi dağıtıldı. Ayrıca selden etkilenen Köşkerler köyüne ise içinde 2 salıncak, 1 kaydırak ile 7 bankın bulunduğu oyun parkı hediye edildi.
Yardımlara bizzat eşlik eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, daha önce sel mağdurlarını ziyaret ettiklerini ve zararları yerinde gördüklerini belirterek, özellikle ev eşyası yönünde vatandaşları desteklemeye geldiklerini söyledi. Akaydın, "Tekrar Demre halkına geçmiş olsun diliyoruz. Vatandaşlarımıza eşyalarını teslim ettik. Ama bunları tek tek saymak ayıp olur. Hanim ilçe başkanımızla beraber içeriye kadar beraber yerleştirdik. Güle güle otursunlar. Tanrı bir daha onları böyle afetlerden korusun" dedi.
Yardımlardan yararlanan Adile Gültekin isimli vatandaş ise "Herkese çok teşekkür ediyorum. Diyecek bir şey bulamıyorum" ifadesini kullandı.
(MÖB-ÖK-Y)

03.02.2013 10:03:18 TSI

Editör: Wan Haber