Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Kibiroğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı panele ilgi büyük oldu.

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı Beymelek Beldesi Karabibik Kültür Merkezi'nde Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen panele Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve eski Eminönü Belediye Başkanı Lütfi Kibiroğlu katıldı.

Panelde konuşan Kibiroğlu, Türkiye'nin üzerinde oynanan oyunlara değinerek, Müslümanların ayağa kalkabilmesi için önce Türkiye'deki Müslümanların ayağa kalkmaları gerektiğini savundu.
Kibiroğlu, 'Su gibi aziz ol' cümlesinin anlamı için 'Afrikaya gidin' diyerek, hayatında hiç temiz su içmemiş, hiç karnı doymamış insanlar gördüğünü ifade etti. Buradan emperyalizmin oyunları hakkında bilgiler veren Kibiroğlu şöyle konuştu: " Arap Baharı denen şeyi Müslüman kardeşlerim iyi anlamalıdır. Bu bahar mıdır, ya da köleleştirme operasyonu mudur iyi düşünmek gerekir. Suriye'de mermi atan da 'Allah-ü Ekber' diyor, o mermiyi yiyen de 'Allah-ü Ekber' diyor. Bunu iyi tahlil etmek gerekir. İslam alemi sizlerden kendilerine annelik yapmanızı istiyor. "
Kibiroğlunu konuşmasında ettiği dualara katılımcıların hep birden "Amin" dedikleri görülürken, konuşma sık sık alkış aldı.
(MÖB-İA-İA-Y)

27.01.2013 10:28:30 TSI

Editör: Wan Haber