Demokrat Parti (DP) Manisa İl Başkanı Nihat Onbaşıoğlu, Dp Genel İdare Kurulu (GİK ) üyesi Halim İnç ve partililerle birlikte parti binasında basın açıklaması yaptı.
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın da katıldığı Demokrasi Şöleni'ne Manisalıların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Başkan Onbaşıoğlu, şölene katılan herkese teşekkür etti. Genel Başkan Uysal'ın büyük bir ilgiyle karşılandığını ifade eden Onbaşıoğlu, "Genel Başkanımızla birlikte Valimiz, Cumhuriyet Başsavcımız olmak üzere oda başkanlarını ziyaret ettik. Bizlere destek olan emniyet teşkilatı mensuplarına da teşekkür ediyoruz" dedi.
Ferhat ile Şirin, Kerem ile Aslı, Leyla ile Mecnun misali yolu çıktıklarını söyleyen Onbaşıoğlu, "Demokrat Parti bağrından çıktığı aziz milletimize, aziz milletimizde Demokrat Parti'ye sadece sevdalı değil, kara sevdalıdır. İki sevdalı tüm cennet vatanımızda olduğu gibi Manisa'da da tekrar buluştu" diye konuştu.
Demokrat Parti'nin gücünü ve enerjisin milletten aldığına vurgu yapan Başkan Onbaşıoğlu, "Uyuyan dev tüm Türkiye'de olduğu gibi Manisa'da da uyanmıştır. Demokrat Parti, Manisa'dan alması gereken bütün mesajları almış ve gerekli mesajları da vermiştir. Her zaman söylüyoruz. Alternatif de çare de Demokrat Parti'dir. Ateşin külleri bir rüzgarla gün yüzüne çıkacak. Bu ateşi Manisa'dan yaktık. Bütün DP'liler el ele vermeye başladı. DP, bayrağını Manisa'da yeniden dalgalandıracağız. Pazar günü ortaya çıkan tabloda herkesin katkısı var" dedi.
Onbaşıoğlu, sürpriz isimlerin yeniden DP'ye döneceğini söyleyerek, "Önce çobanları topluyoruz, sonra sürüyü" şeklinde konuştu.
(YB-ERG-Y)

30.01.2013 18:16:01 TSI

Editör: Wan Haber