Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin İskenderun'da düzenlediği toplantıya katıldı. Toplantıda Demokrat Parti'de değişimin şart olduğuna dikkat çekildi.
Demokrat Parti'nin İskenderun'da düzenlediği toplantı Memo restoranda gerçekleşti. İskenderun'un üç dönem belediye başkanlığını yapan Demokrat Parti'li Mete Aslan'ın da katıldığı toplantıya yaklaşık üç bin kişi katıldı. Görkemli bir şekilde karşılanan genel başkan için kurban kesildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunduğu toplantıda konuşma yapan Mete Aslan, bu toplantının bir adaylık açıklama gibi algılanmamasını istedi. Demokrat Parti'de milletvekilliği ve bakanlık yapan kişileri eleştiren Aslan, Süleyman Demirel ve Tansu Çilleri de eleştirdi. Türkiye'de yaşanan terör olayları ve Hatay sınırında Suriyeliler ile ilgili yaşanan olaylara da dikkat çeken Mete Aslan, Demokrat Parti'de baştan aşağı bir değişimin şart olduğunu ve Türkiye'nin Demokrat Parti'ye ihtiyacı olduğunu söyledi.
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise yaptığı konuşmada İskenderun'un üç dönem belediye başkanlığını Yapan Mete Aslan'a teşekkür etti. "Yalancı siyasetçilerle kazanmaktansa dürüst siyasetçilerle kaybetmeye razıyız" diyen Uysal, "Bugün değişen şartları iyi anlayarak iyi kavrayarak kendi gerçekleriyle yüzleşerek, iki ayağı havada bir değişim değil ebedi olmayan değerlere basarak ve 18 bin aleme uzanabilecek bir deyişle yeniden eti kemiğe bürümek çabasındayız. İnsanlarımıza inandığımız için bugün buradayız. Milletimiz için fırsat gelecek ve refah arıyoruz. Coğrafyamız kaderimizdir bu toprakları pahalıya aldık ve bu toprakları almak isteyenlere cevabını kanımızla canımızla vermeye hazırız" dedi.
(AŞ-Y)

16.12.2012 18:09:02 TSI

Editör: Wan Haber