İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Halil Keskin'i ziyaret etti.
Ziyarette İlkadım ilçesinin sağlık sektöründeki önemini anlatan Hastane Başhekimi Halil Keskin, İlkadım Belediyesi'nin çalışmalarının son yıllarda gözle görülür büyük bir ivme kazandığını belirtti.
Sağlık çalışanlarının ve yerel yöneticilerin bir araya gelip fikir alışverişinde toplantıda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Necattin Demirtaş, belediyelerin ve hastanelerin hizmet kurumu olduğunun altını çizdi. İnsan odaklı hizmet anlayışı ile görev sürdürdüklerini kaydeden Demirtaş, "Nasıl ki biz, belediye olarak ilçemizde yaşayan her ferdin her bireyin refahı ve geleceği için mücadele ediyorsak, sizler de bu bireylerin sağlıklı bir yaşam sürmesi için uğraşıyorsunuz. Bu hizmetin en faydalı karşılığı yaptığın hizmetten haz almaktır" dedi.
Ziyaretin sonunda Başkan Demirtaş, Başhekim Halil Keskin'e belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kursiyerleri tarafından hazırlanan yağlı porte çalışmasını hediye etti.
(SAM-SLH-Y)

09.01.2013 17:09:12 TSI

Editör: Wan Haber