İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Şirinler Taraftar Grubu'nun askere gidecek gençler için düzenlediği eğlence programına katılarak, asker adaylarını yalnız bırakmadı.
Şirinler Taraftar Grubu üyesi 7 genç için düzenlenen programa katılan Başkan Demirtaş, asker adaylarının mutluluğuna ortak oldu. İlkadım Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen eğlence programında Başkan Demirtaş, insan hayatının en önemli aşamalarından birinin, askerlik görevini yerine getirmek olduğunu söyledi. 1993/2 tertip 7 asker adayı gençler ile sohbet eden Başkan Demirtaş, "Askerlik görevi kutsal bir görevdir. Vatani görevlerini yapmak için askere göndereceğimiz kardeşlerimizin buradaki heyecanını yürekten yaşıyorum" dedi.
Başkan Demirtaş, asker adayı gençlere Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye ederek, "Kutsal değerlerimizi korumak ve yaşatmak siz gençlerin elinde. Bunu vurgulamak için sizlere en değerli varlıklarımızı hediye etmek istiyorum. Ayrıca bu genç kardeşlerimizin sağ salim vatani görevlerini tamamlayarak dönmelerini temenni ediyorum. Öncelikle bu gençleri yetiştiren annelere minnet borcumuz var. Ben bu vesile ile gençlerimize hayırlı görevler ve teskereler diliyorum" diye konuştu.
(SAM-SLH-Y)

07.02.2013 13:35:19 TSI

Editör: Wan Haber