AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Mehmet Demir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, TKİ Tavşanlı Linyitspor'da göreve yeni başlayan Teknik direktör Erol Tok'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri Osman Oral, Yusuf Kahraman ve Mehmet Göktekin ile birlikte Linyitspor'un Tunçbilek'teki tesislere giden Başkan Mehmet Demir, yeni teknik direktör Erol Tok ile görüştü, kendisine başarılar diledi.
Ziyarette bir açıklama yapan Başkan Demir, "Geçtiğimiz günlerde üzücü bir olay yaşamıştık. Bu üzücü olayın üzerinden belli bir süre geçtikten sonra Tavşanlıda Linyitspor yoluna devam ediyor. Linyitsporun başarılarının devamı için de çalışmalar devam etmek zorunda. Bu anlamda Türkiye de başarılarıyla öne çıkmış Erol Tok hocamız Tavşanlı Linyitspor'u tercih etmiş pozisyonda. Erol hocamızın Linyitsporu tercihinde de, Yönetim kurulumuzun ve menejerimizin çok büyük etkisi var. Onlara da teşekkür ederim. Ayrıca Tavşanlı Linyitsporu tercih ettiği için Erol Tok hocamıza da Tavşanlı halkı adına teşekkür ederim. İnşallah ikinci yarıda Tavşanlı Linyitspor hak ettiği yerlerde olacaktır diye düşünüyorum. Bu seneki hedeflerimiz Linyitspor olarak belirlenmiş durumda. Bugün bizler de hem hayırlı olsun diyelim hem ikinci yarı için başarılar dileyelim diye Yönetim kurulundan arkadaşlarla beraber Linyitspor tesislerine geldik. Hem futbolcularımıza hem yönetim kurulumuza hem menejerimize hem de teknik direktörümüze başarılar diliyoruz. Hayırlı uğurlu olur inşallah" dedi.
Teknik Direktör Erol Tok ise, "Özellikle ziyaretten çok memnun olduğumu söylemek istiyorum. Tavşanlı ya yeni geldim sıcak bir karşılama oldu. Takıma ve bize sahip çıkılması bizi biraz daha motive ediyor. Onun için AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Mehmet Demir ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bizim şuan için en büyük ihtiyacımız olan moral. Çok sıkıntılı bir ortamdan geçiyoruz. Bu ortamdan eğer şehir ve yönetim olarak birliktelik sağlayamazsak aşamayız. Bize bunun güzel bir örneğini verdi AK Parti İlçe Başkanımız. İnşallah hedefimize ulaşır, Tavşanlı Linyitsporu layık olduğu yerlere getirir, yapmış olduğumuz görevden huzur duyarak mutlu bir şekilde sezonumuzu bitiririz diyorum" diye konuştu.
(İÖ-EFE)

08.02.2013 12:02:11 TSI

Editör: Wan Haber