Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti, ilçeye bağlı Ahmetler köyünü ziyaret etti.
Kaymakam Sergin ve vakıf yöneticileri, ilk olarak Ahmetler'de kötü şartlarda yaşadıkları için vakıf tarafından geçtiğimiz günlerde yeni bir eve yerleştirilen ve evleri donatılan Sarı ailesini ziyaret etti. Sarı ailesini yeni yuvalarında ziyaret eden Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, "Devletimiz her zaman yoksulun, muhtacın yanındadır. Yeter ki bize müracaat etsinler. Yapılan müracaatlar değerlendirilir, gereği yapılır. Sağlıklı olanların ise çalışmasından yanayız. Bunlar için kurslar açıyoruz, meslek sahibi yapıyoruz. Kendi geçimlerini sağlamalarına yardımcı oluyoruz. Ancak, mağdur durumdaki bu ailemiz gibi olanlara elimizden geleni yapıyoruz. Burada gülü güle otursunlar" diye konuştu.
Köy kahvehanesinde de toplantı yapan ve vatandaşlarla bir araya gelen Sezgin, Kaymaklık ve vakfın hizmetleri konusunda bilgiler verdi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaymakam Yalçın Sezgin, ardından Ahmetler İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.
Kaymakam Sezgin'e ziyaretinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fikret Çelik, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Melike Kurtuluş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Mal Müdürü Vekili Hüseyin Kaşar da eşlik etti.
(KA-ERG-Y)

03.01.2013 15:49:13 TSI

Editör: Wan Haber