Ünlü pop şarkıcısı olan Demet akalın ve eşi Okan kurt 2015 yılbaşı özel programı için ben bilmem eşim bilir adlı yarışmaya katıldılar ve kazandıkları araba için sosyal medyadan eleştiriler geldi. Gelen eleştirilere ünlü şarkıcıdan sert cevap..Demet akalın kendisine yöneltilen eleştire flaş açıklama. Ben bilmem eşim bilir yarışmasına katılan kurt akalın çifti kazandıkaları araba için sosyal medyadan eleştiriler.

2015 yeni senesine girerken Yılbaşı Özel Bölümü için  Demet Akalın- Okan Kurt, İrem Derici- Rıza Esendemir, Ümit Besen- Emel Besen ve Keremcem- Seda Güven çiftleri ben bilmem eşim bilir için kıyasıya kapıştılar..

Yarışmada Demet akalın ve Okan kurt çifti kıran kırana geçen yarışmada kazanan taraf oldu ve arabayı kazandılar. Ünlü çift kazandıklar lüks otomobili bağışlamayınca  sosyal medyadan takipçilerince eleştiriler gelince gerekli açıklama Demetten geldi.

Sosyal medyadan gelen bu tepkilere Demet Akalın böyle cevap verdi: "Hayırlarımı kendi paramla yapıyorum sizin verdiğiniz akıllarla değil. Daha iki gün önce cam giren ayağımla dalga geçtiniz, hakaret ettiniz, güldünüz, eğlendiniz .Şimdi aynı insanların oturup da bana akıl vermesini beklemeyin,insafli olun ,temiz kalpli olun, hep diyorum size. İki gün önce aldığım akülü tekerlikli arabaların ilk sahibi Çorum'a gitti dün. Bence siz de yeni yılda kendinize bir iyilik yapın, kimsenin malına parasına göz dikmeyin, akıl vermeyin olur mu! İnanın Allah size misliyle verir..."

demet-002.jpg

Editör: Wan Haber