Türkiye'de tutulmayan ama Çin'deki en büyük markalardan olan ZTE, oldukça ciddi birçalışma sonrası yapıldı. Dehşet özellikleri barındıran ZTE, 8 GB RAM ile geliyor. Full HD özelliğinde olacak olan telefon ultra ince ekran çerçeveleri ile dikkat çekecek. Telefonun diğer özellikleri ise 16 Megapiksel arka kamera, 8 Megapiksel ön kamera, 3000 mAh batarya şeklinde.

Son olarak Nubia Z9 Max ve Z9 Mini modellerini duyuran ZTE, uzun zamandır beklenen Nubia Z9 adlı amiral gemisi modelini duyurmaya hazırlanıyor. 9 Mayıs'ta gerçekleşmesi beklenen tanıtım öncesinde, ZTE Nubia Z9 ortaya çıktı.

Beklentileri aşan donanım

Tenaa sertifikasında ortaya çıkan cihaz için bir takım abartılı iddialar da geldi. İddialara göre ZTE Nubia Z9, 3.5 Ghz hızda 8 çekirdekli bir işlemci ve 8 GB RAM'e sahip olacak.

Ortaya çıkan verilerde 5.15 inç Full HD çözünürlükte ekrana sahip olacak telefon, ultra ince ekran çerçeveleri ile dikkat çekecek. Ayrıca cihaz, Nubia Z9 Max ve Z9 Mini modellerinde olduğu gibi Android 5.0 ve ZTE'nin Nubia modellerine özel yeni arayüzü ilegelecek.

Boyutuna oranla ağır bir telefon olabilir

Nubia Z9 hakkında paylaşılanlar arasında cihazın ağırlığı da bir hayli dikkat çekiyor. 5.15 inç ekranlı ve ince çerçeveli bir cihaz olmasına rağmen 180 gr olacağı söylenen ağırlık, bu boyuttaki bir cihaz için fazla görünüyor.

Telefonun diğer özellikleri ise 16 Megapiksel arka kamera, 8 Megapiksel ön kamera, 3000 mAh batarya şeklinde.

Nubia Z9 hakkında aktarılanlar, şimdilik bunlarla sınırlı. Ancak ZTE'nin iddialardaki özellikleri sunan bir cihaz duyurması, rakamlardan etkilenen kullanıcıları çok mutlu edebilir. Bakalım Nubia Z9, hangi özelliklerle tanıtılacak?

Kaynak:SDN

Editör: Wan Haber