Bursa'da, ayrı yaşadığı eşinin bulunduğu evi bıçakla basıp 1 kişiyi öldüren, 3 kişiyi de yaralayan baba ve oğlu tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, F.I. (34) adlı kadın, geçen çarşamba gecesi, birlikte olduğu sevgilisi M.Ç.'nin (36) babasının evine ziyarete gitti. Eşi F.I.'dan ayrı yaşayan T.I. (35) ve oğlu O.I. (17) bahse konu eve gelerek konuşmak istedi. Kapının açılmaması üzerine kapıyı kırarak içeri giren baba oğul, içeridekilere yanlarında getirdikleri bıçaklarla saldırdı. M.Ç. vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleri ile olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan F.I. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
M.Ç.'nin babası A.Ç. karın boşluğundan hafif şekilde yaralanırken, eşi Y.Ç. ise darp neticesinde yaralandı. Bu olaylardan sonra kaçan baba ve oğlu polis tarafından yakalandı. T.I. Mudanya'nın Güzelyalı beldesinde, O.I. ise merkez Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Mahallesi'nde saklandıkları evde yakalandı. Adliyeye sevk edilen baba ve oğul tutuklandı.
(AF-MŞ-ÖZ-Y)

11.01.2013 18:22:59 TSI

Editör: Wan Haber