Değerler Eğitimi Kasım Ayı birincileri, düzenlenen törenle ödüllerini aldı.
Denizli Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Şube Müdürü Hüseyin Başgün, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Adem Esen, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen Değerler Eğitiminde Kasım ayında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında Temizlik konulu resim yarışması, Barış konulu şiir yarışması ve Kitle İletişim Araçları konulu kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül tarafından hediyeleri verildi. Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, iş başında yetiştirme, eğitimde başarı izleme ve geliştirme kapsamında çok çeşitli sosyal ve kültürel çalışmaları yaptıklarını belirterek, "Öğrencilerimize bilgiler yükleyip üst öğrenime hazırlarken adet, gelenek, görenek ve bizi biz yapan değerlerde yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Yeni nesillerimiz bu şuur ile yetiştiriliyor. Kasım ayın boyunca okullarımızda temizlik, barış ve kitle iletişim araçları konuları işlendi. Aralık ayı içerisinde de Sevgi, Alçak Gönüllülük, Kişiler Arası İlişkiler konuları üzerinde durulacaktır. Lise Ortaokul ve ilkokullar arasında yapılan şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren çocuklarımızı ödüllendirdik" dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Akgül, konuşmasının ardından İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Adem Esen,'e katılımlarından dolayı plaket verdi.
Rektör Rektör Prof.Dr. Adem Esen de katılımcılara, TKY ve Stratejik planlama konularında yaklaşık bir saat süren bir seminer verdi.
Değerler eğitiminde Temizlik konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler, Özel Servergazi İlkokulu Aleyna Lal Diriksoy, ODTÜ Özel Denizli İlkokulu'ndan Ezgi Atalay, Buldan Ahmet Terzioğlu İlkokulu'ndan Hasan Ural, Barış konulu şiir yarışmasında dereceye giren Ahmet Nuri Özsoy Ortaokulu'ndan Hatice Demirayak, TOKİ Ortaokulu'ndan Raziye Acar, Müftü Ahmet Hulusi Ortaokulu'ndan Büşra Armağan, Kitle İletişim Araçları konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren Acıpayam Anadolu Lisesi'nden Yeliz Özbek ve Müşra Bağlan ile Kale Ethem Özsoy Çok Programlı Lisesi'nden, Mehmet Ali İlnem'e ödülleri verildi.
(EV-Y)

10.12.2012 17:18:40 TSI

Editör: Wan Haber