Sektöre çok müthiş giriş yapan Dayz oyunu rekora koşuyor. Son güncellemesi çıkmadan 3 milyon satarak dev bir rakamına ulaşan dazy oyununun final sürümü ise halen çıkmadı. Dayz'ın sahibi Bohemia Interactive adlı oyun şirketi en başarılı savaş simülatörü oyunu olan Arma‘nın da yapımcısıdır.

Uzun süredir Steam sistemi üzerinde en popüler oyun olan Dayz sektöre çok başarılı bir giriş yaptı ve Alpa sürümü henüz 1 yılı aşkın süredir yayında olmasına rağmen 3 milyon satış rakamını geride bıraktı. Oyun severlerin beğenisini kazanan Dayz’nin final sürümü henüz çıkmadı. Bu başarıyı alpa sürümüyle elde etti ve bakalım final sürümünden sonra satışları ne kadar artacak.

Dayz oyunu 3 milyon sattı

Bu tarz yani, hayatta kalma oyunu da diyebiliriz, oyun meraklıları tarafından oldukça beğeniliyor. Zombilerle dolu bir Dünya’da hayatta kalmaya çalışıyorsunuz ve pek çok macera sizleri bekliyor. Bu arada hatırlatalım… Dayz oyununun final sürümü 2016 yılında gelecek, fakat önümüzdeki aylarda Play Station 4 için bu oyunu piyasaya sürmesi bekleniliyor. Bu haber oyun meraklıları için sevindirici bi gelişme olabilir.

Editör: Wan Haber