İzmit'in Orhan Mahallesi'nde bir evde çıkan yangına dar sokaklar nedeniyle itfaiye ulaşmakta güçlük çekince evin büyük bir bölümü yandı. Yangında dumandan etkilenen 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
İzmit'in Bağçeşme Orhan Mahallesi Medrese Sokakta bir evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü. Bir evden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri dar sokaklar nedeniyle olay yerine ulaşmakta güçlük çekti. Uzak noktadan yangına hortumla müdahalede bulunmaya çalışan ekipler, yangını söndürmek için oldukça zorlandı.
İtfaiye ile birlikte yangına müdahalede bulunmak isteyen ev halkından 3 kişi yoğun dumandan etkilendi. Ambulanslarla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne ve İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 3 kişi tedavi altına alındı. İtfaiye ekipleri yaklaşık bir saatlik çalışmaların ardından yangını söndürdü. Yangın sonrası ev kullanılamaz hale geldi. Yangının neden çıktığı henüz belirlenemezken yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
(NA-MA-HO-Y)

13.01.2013 16:48:17 TSI

Editör: Wan Haber