Manisa Barosu tarafından düzenlenen bir konferans için Manisa'ya gelen Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu, konferans öncesi Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü ziyaret etti. Vali Daşöz, Karakullukçu'ya içerisinde mesir macunu olan bir hediye sepeti takdim etti.
Manisa Barosu tarafından düzenlenen İdarenin Eylem ve Kararlarının Denetimi, Yürütme ve Yargı İlişkilerindeki Sınırlar, Yargının Yürütmeyi Denetim İlkeleri konulu konferansa konuşmacı olarak davet edilen Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Baro Başkanı Zeynel Balkız da hazır bulundu. Karakullukçu, Manisa Valiliği Hatıra Defteri'ni imzaladı.
Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa'nın "şehzadeler şehri" olduğunu belirterek "Tarihi geçmişi, folklorik değerleri ile farklı bir şehir. Bu anlamlı ve gurur verici ziyaret" dedi. Konuşmanın sonunda Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Karakullukçu'ya mesir macunu dolu hediye sepeti takdim etti.
(AY-HO-Y)

11.01.2013 17:22:53 TSI

Editör: Wan Haber