Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) Dalyan Belde Standını gezip, form doldurarak çekilişe katılan talihliler; Belediye Meclis Üyelerinin katılımı ile çekilen numaralar ile belli oldu.
Muğla'nın Ortaca İlçesi Dalyan Beldesi Belediyesi'nin EMITT Fuarı dönüşünde Dalyan Belediyesi'nde Meclis Üyelerinin huzurunda yapılan çekilişle Dalyanda üç gün tatil yapacak şanslı isimler belirlendi.
Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Belediye Meclis Üyesi ve Dal Bel Yönetim Kurulu Başkanı Öner Ersoy; "Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) bir promosyonumuz vardı. Bizim standımızı gezenlerin Dalyan'da altı çifte; altı ayrı otelde 3 gün bedava tatil çekilişi yapacağımızı söz verdik. Büyük ilgi gördü. Bu çekilişimizin bir şartı vardı. Biletler üzerinde Dalyan'ın Minyatür Haritası var; o harita üzerinde Dalyan'ın yerini doğru işaretleyenler arasında çekilecek kura ile tespit edeceğimizi söyledik. Ofisimizde yapmış olduğumuz tespitlerde yanlış işaretleyenleri çıkarttık. Doğru işaretleyen bin kişi arasında 300 kişi çıktı. Bu 300 kişi arasında meclisimiz huzurunda ile yapılacak çekiliş sonucunda 6 asil 6 yedek talihliyi belirledik. Bu gün internet sitesinde ve basın aracılığı ve ayrıca biletler üzerindeki iletişim bilgileri ile şanslı talihlilere ulaşıp, duyurmuş olacağız. Ayrıca Dal Bel olarak da biz bu talihlilerimizde plajlarımızda ücretsiz olarak ağırlayacağız."dedi
Belediye Başkanı Arif Sarı ise; " EMITT Fuarına bu yıl hem Dalyalı Turizmcilerimizin hem de Belediyemizin katılımı yüksek oldu. Fuarda katkısı bulunan Başta Valimiz olmak üzere Kaymakamımıza ve standımızı ziyaret eden herkes çok teşekkür ediyorum. İnşallah seneye daha geniş katılımlı bir tanıtım yapıp, Dalyan'ı en iyi şekilde temsil etme şansını yakalarız. Bu günde Fuarda standımızı gezen ziyaretçilerimiz arasında altı talihliyi belirledik. Bu şanslı talilileri Dalyan'da ağırlayacağız" dedi.
Talihliler ise; Asiller: Onur Türkay, Mehmet Zeki Seyitoğlu, Hüseyin Doğan, Melike Başbülbül, Cihan Dalkıran, Atilla Mutlu
Yedekler: Mustafa Kuzucuoğlu, Alpaslan Kuzucuoğlu, Melek Güvercin, Özge Yavuz, Gül Kocaoğlu ve Esra Özcan çekilişte şanslı isim oldu.
(AOK-MB-İK)

06.02.2013 12:24:53 TSI

Editör: Wan Haber