Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Devrim Cenk Ulusoy Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Ulusoy, Ardahan'da bulunduğu süre zarfında kendisine verilen maddi ve manevi destekten dolayı Azizoğlu'na teşekkür etti.
Vali Azizoğlu, Ulusoy'un Ardahan'ı dünya çapında temsil ettiğini belirterek, önemli bir faaliyette bulunacağını ve kendisinin bu faaliyeti başarıyla yapacağına güvendiğini belirtti.
Yüzeyi buz tutan Çıldır Gölü'nde 24 Şubat'ta yapacağı yatay dalış rekor denemesi öncesi Ulusoy'a Kafkas arı balı hediye eden Azizoğlu, Ardahan olarak Ulusoy'a her türlü desteği sağlayacaklarını ifade ederek şöyle devam etti;
''Cenk beye Ardahan balını hediye ediyorum. Cenk bey, bizi temsil ediyor. Dolayısıyla yiyeceği Ardahan balı ile suyu daha hızlı geçecektir. Çünkü bizim en önemli ve gıdalı ürünümüz baldır. 24 Şubattaki rekor denemesine kadar Cenk bey, Ardahan'ın balı ile beslenecek. Bundan son bin bir çiçek örtüsüyle meydana gelen Ardahan balı ile beslenecek ve daha dinç daha sağlıklı olacak. Balımız sadece çiçek balı. Sadece çiçek balı olması ayrı bir avantajdır. Kendisine doping etkisi yapacaktır'' dedi.
Ulusoy da, Ardahan balının tadını ve lezzetini duyduğunu belirterek, ''Bir kere bu balı tükettiğimde kesin olarak üşümeyeceğim. Bu kesin. Daha dinç ve sağlıklı olacağım. Sayın valimize baldan ve diğer desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ardahan soğuk bir memleket, ama bizi karşılayan herkes sıcak, insanı sıcak, burada bu nedenle soğuk hava hissedilmiyor'' şeklinde konuştu.
(OY-AT-Y)

09.02.2013 10:05:44 TSI

Editör: Wan Haber