Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekilliğine atanan Durmuş Ali Daldallı, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'a iadei ziyarette bulundu.
Ziyarette, Karabük'e Karabüklülere hizmet etmek için geldiğini dile getiren Durmuş Ali Daldallı, "Başkanımız göreve başlandığımızda bizleri yalnız bırakmayarak ve incelik göstererek hayırlı olsun ziyaretine gelmişlerdi. Bu süre zarfında benimde Safranbolu ve Başkanımız hakkında bilgi edinme fırsatım oldu. Bir dünya şehri olan Safranbolu için yoğun ve kaliteli çalışmalar yaptığını öğrendiğim Sayın Aksoy'u kutluyor ve bundan sonra yapacağı çalışmalarda başarılar diliyorum. İnşallah birlikte güzel işlere imza atarız" dedi.
Başkan Aksoy ise, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürümüzün yaptığı ziyaretten ötürü mutluluk duyduğunu dile getirirken, müdürlüğün birey, aile ve toplum refahını arttırmak amacı ile dezavantajlı aileler öncelikli olmak üzere tüm toplumu hedefleyen, katılımcı bir anlayışla, adil ve arz odaklı bütüne yansıyan politikalar üretmek ve uygulamak gibi bir misyonu olduğunu söyleyerek, "Bu konuda müdürümüzün başarılı olacağına inanıyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.
(ET-ET-Y)

06.12.2012 14:41:40 TSI

Editör: Wan Haber