DAKA toplantı salonunda, Hakkari Valisi Yakup Canbolat başkanlığında Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Hakkari İl Genel Meclisi Başkanı Lokman Özdemir, Muş İl Genel Meclisi Başkanı Ömer Çetinkaya, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva ve Kalkınma Ajansı adına Genel Sekreter Dr. Emin Yaşar Demirci katıldı.


Yönetim Kurulu Başkanı Vali Yakup Canbolat açılış konuşmasında, “DAKA bölgenin geleceğini kurgulayan bölge planının tasarlanmasını, bu bölge planlarının ışığında belirlenen mali ve teknik destek programları kapsamında desteklenen projelerin izlenmesini ve bölgenin bilinirliğini artıran yatırım destek ve tanıtım faaliyetlerinin yürütülmesini bölge paydaşlarıyla uyum için gerçekleştirilmiştir” dedi.


Toplantı, 2015 yılı çalışma programı ve bütçe, mali destek programları, başvuru rehberleri, uygulama süreci devam eden mali destek programlarına ilişkin hususlar değerlendirilmek üzere basına kapalı devam etti.

Editör: Wan Haber