Bursa dağ yöresi sivil toplum kuruluşu DAĞ-DER, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i makamında ziyaret etti.
Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen genel kurulu sonrası yeni yönetimiyle birlikte Başkan Bozbey'i makamında ziyaret eden Dağ-Der Genel Başkanı Mustafa Bay, dağ yöresinin ekonomik, kültürel ve sosyal kalkınmasına yönelik yapacakları çalışmalardan bahsetti. Dağ-Der bünyesinde çeşitli alanlarda kurulan komite çalışmalarıyla derneğin daha aktif olacağını ifade eden Bay, "Amacımız şubeleriyle birlikte 10 binden fazla üyemizin çoklu katılımıyla kentimizin ve bölgemizin kalkınmasına daha fazla katkı sağlamaktır" diye konuştu.
Bay, Nilüfer Belediyesi'nin tabelalarda Türkçe dili kullanılmasına yönelik duyarlılığına Dağ-Der olarak destek vermek istediklerini de altını çizdi.
"DAĞ-DER İLE İŞ BİRLİĞİNE HAZIRIZ"
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise, Dağder'in kentin en önemli sivil toplum örgütlerinden birisi olduğunu ifade ederek, "Dağ bölgesinin tarım ve hayvancılıkta kalkınması bölgenin ekonomisine olduğu kadar kültürel ve sosyal gelişiminin de yaşatılması ve kalkınmasına yarar sağlayacaktır. Nilüfer Belediyesi olarak Uludağ Üniversitesi ile işbirliği halinde dağ bölgesinin tarım ve hayvancılıkta kalkınması için her türlü desteğe hazırız" dedi.
(MA)

04.02.2013 14:43:41 TSI

Editör: Wan Haber