AK Parti Daday Gençlik Kolları Şubat ayı toplantısını yaptı.
Kastamonu'nun Daday ilçesinde Ak Parti Daday Gençlik Kolları Şubat ayı toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Başkanlık binasında yapılan toplantıya katılım ve ilgi yoğundu. Partiye katılan gençlerin çokluğu dikkat çekti. Toplantı da geleceğe yönelik hedefler belirlendi. Toplantıya Gençlik kollarının yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Recep Gazioğlu, Başkan Yardımcıları Hüseyin Demir, Mehmet Apaydın da katıldı. İlçe Başkanı Recep Gazioğlu partiye yeni katılan gençler ile tanışarak onların isteklerini ve ilçedeki sorunları dinledi.
Toplantı da kısa bir konuşma yapan Recep Gazioğlu, "Aramıza yeni katılan gençlerle gücümüze güç kattık, sizler bugünün genci, yarının büyükleri olacaksınız Partimiz sizlerden çok şeyler bekliyor" dedi.
Ak Parti Daday Gençlik Kolları Başkanı Haydar Recep Yaşar ise, "Yeni katılan arkadaşlarımızın partiye katılmalarından dolayı çok mutluyuz İnşallah biz Ak Parti Gençlik Kolları olarak ilçemize ve partimize layık oluruz" diye konuştu.
Toplantı gençlerin birbirleriyle tanışmaları ve karşılıklı fikir alış verişin de bulunarak birlik beraberlik için de son buldu.
(SY-OA-Y)

12.02.2013 15:45:20 TSI

Editör: Wan Haber