Dadaşkent'in en önemli ihtiyaçlarından biri olan banka şubesi eksikliği de giderildi. Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz'in Halkbank Yönetim Kurulu Başkanlığı nezdinde yaptığı girişimler sonuç verdi ve Dadaşkent'te Halkbank şubesi hizmete açıldı.
Banka şubesi bulunmadığı için vatandaşların büyük sıkıntı yaşadığı Dadaşkent, bu özlem sona erdi. Seçim dönemi Dadaşkent halkının dile getirdiği banka şubesi eksikliği ile ilgili Halkbank Yönetim Kurulu Başkanlığı nezdinde girişimlerde bulunan Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçesine bir banka şubesi kazandırdı.
Milli Egemenlik Caddesi'nde açılan Halkbank Şubesi'nde bankacılık hizmetlerinin tamamı yapılabiliyor. Emeklilerin yoğun olarak yaşadığı ve maaşlarını aldığı Halkbank Şubesi'nin önünde bulunan ATM de önemli bir ihtiyacı karşılıyor.
VATANDAŞ İSTEDİ, BAŞKAN CENGİZ GİRİŞİMLERDE BULUNDU, BANKA ŞUBESİ AÇILDI
Seçim döneminde vatandaşların dile getirdiği sorunlardan birinin de Dadaşkent'te banka şubesi eksikliği olduğunu hatırlatan Başkan Cengiz, "Halkbank Yönetim Kurulu Başkanlığı nezdinde yaptığımız görüşmeler sonuç verdi ve Dadaşkent Milli Egemenlik Caddesi'nde banka şubesi açıldı. Bu şekilde ilçemizin çok önemli bir eksikliği daha giderilmiş oldu. Hemşehrilerimize ve ilçemize hayırlı olsun." dedi.
Aziziye'nin cazibe merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini kaydeden Başkan Cengiz, "Halkbank Şubesi açıldı. 400 kişinin istihdam edildiği Finansbank Çağrı Merkezi yine Dadaşkent'te geçtiğimiz yıl açılmıştı. Ilıca'da Ziraat Bankası'nın şubesi bulunuyor. İlçemizin her köşesinde ihtiyaca binaen güzel çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Yatırımları ve yatırımcıları bölgemize çekmek adına çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.
Başkan Cengiz, "Öncelikle banka şubesi talebimizi yerine getiren Halkbank Yönetim Kurulu Başkanlığı nezdinde, Erzurum Bölge Müdürlüğü'ne hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Genç ve dinamik bir ekiple Dadaşkent şubesi hizmete açıldı. Tüm çalışanlarını yürekten kutluyor, başarılar diliyorum." diye konuştu.
(ERZ-AT-Y)

08.01.2013 11:45:46 TSI

Editör: Wan Haber