Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan 'Dargeçit ve Çevre Köyleri Eğitim, Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin (DAÇEK) Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Hakan Tütüncü'ye nezaket ziyaretinde bulundu.
Geçtiğimiz günlerde Antalya'da yaşayan Mardin Dargeçitli vatandaşlar tarafından kurulan Dargeçit ve Çevre Köyleri Eğitim, Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (DAÇEK) Başkanı Ferhan Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hakan Tütüncü, Antalya'da yaşayan hemşehri derneklerinin her zaman yanlarında olduklarını, aynı toprak üzerinde, aynı sınırlar içinde yaşayan insanlar olarak hepimizin kardeş olduğunu söyledi.
Doğu ve Güneydoğu kökenli vatandaşların taziyelerini kabul edebilecekleri 'Taziye Evi'nin birkaç hafta içerisinde Güneş Mahallesi'nde hizmete gireceğini belirten Başkan Hakan Tütüncü, ayrıca Gazi Mahallesi'nde yer alan ve 4-5 mahalleye hizmet verecek olan Osman Gazi Semt Konağı'nı da çok kısa bir süre içinde açacaklarını sözlerine ekledi.
Başkan Tütüncü'nün sözlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren DAÇEK Dernek Başkanı Ferhan Kılıç, amaçlarının Doğu ve Güneydoğu kültürü ile Antalya arasında köprü oluşturmak olduğunu söyledi.
(SK-Y)

10.01.2013 11:32:51 TSI

Editör: Wan Haber