Sürpriz çekilişlerle 100'den fazla hediye dağıtılan yeni yıl kutlamasıyla 2012 yılına elveda diyen Cumhuriyet Semt Evi kursiyerleri, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'a kendi el emekleri olan 'nazar boncuğu işlenmiş' anlamlı bir hediye sunarak teşekkür etti.
Gaziemir Belediyesi tarafından açılan 12 semt evinin kursiyerleri, Nikah ve Düğün Salonu'nda düzenlenen yeni yıl kutlamasıyla coştu. Yaklaşık 1500 kadının katıldığı yeni yıl kutlamasına, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Gaziemir İlçe Kadın Kolları Başkanı Bengü Sayköse ve yönetim kurulu üyeleri ile muhtarlar katıldı.

NAZAR BONCUKLU HEDİYE
Kursiyerlerle birlikte yeni yıl pastası kesen Başkan Şenol, 2012 yılının belediye ve Gaziemir için çok iyi geçtiğini söyleyip, "Ailenizle sağlık, mutluluk dolu bir yıl diliyorum" dedi. Kursiyerler, Başkan Şenol'a kendi el emekleri olan 'nazar boncuğu işlenmiş' hediye sundu. Eğlencede ilçede faaliyet gösteren 49 firma ile belediye tarafından temin edilen 100'den fazla hediye, düzenlenen bir çekilişle kursiyerlere dağıtıldı.
Başkan Şenol'un kendi adına bağışladığı 82 ekran LCD televizyonu, Gülay Karaaslan isimli bir kursiyer kazandı. Büyük heyecanın yaşandığı özel çekilişte ikinci şanslı numaranın sahibi Ülfet Hasdemir elektrik süpürgesi, üçüncü talihli Rahşan Keskin ise yemek takımının sahibi oldu. Salonu tıklım tıklım dolduran kadınlar yapılan çekilişin ardından düzenlenen müzikli eğlencede bir yılın stresini atma fırsatını buldular.
(EA-ERG-Y)

31.12.2012 15:22:57 TSI

Editör: Wan Haber