Şanlıurfa Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı ihalesini alan firmaya iş teslimi yaptı. Müteahhit firma yetkilileri ile Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba imzaları attı.
Başkan Fakıbaba, Cumhuriyet Meydanı'nın temel atma törenini, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile birlikte önümüzdeki günlerde yapacaklarını söyledi. Meydanların altına yapılacak otoparklarla Şanlıurfa'da 4 bin araçlık otoparkların hizmete gireceğini belirten Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, yapımı tamamlanan ve tamamlanacak olan 5 meydanla birlikte Şanlıurfa'nın daha rahat nefes alacağını dile getirdi.
Müteahhit firmayla protokol imzaladıklarını belirten Fakıbaba, şöyle konuştu: "Hayırlı uğurlu olsun. Topçu Meydanı'ndan sonra şimdi de Cumhuriyet Meydanı'nın yapımına başlayacağız. Temel atma törenimize Bakan beyi, milletvekillerimizi ve tüm sivil toplum örgütü temsilcilerimizi davet edeceğiz. Topçu Meydanı, Cumhuriyet Meydanı, 11 Nisan Meydanı, Haleplibahçe otoparkıyla Şanlıurfa'da otopark sorununu da büyük oranda çözeceğiz. Beykapısı Meydanı, Samsat Meydanı, Topçu Meydanı, Cumhuriyet Meydanı, 11 Nisan Meydanı; bunlar çok güzel meydanlar olacak. Bu meydanlar Şanlıurfa'ya rahat nefes aldıracak."
(MUD-SO-Y)

28.01.2013 13:26:08 TSI

Editör: Wan Haber