CHP Sakarya İl ve Kaynarca İlçe yönetimi, Kaynarca'da esnafları ziyaret etti. CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, İl Kadın Kolları Başkanı Füsun Çetin, İlçe Başkanı Sezai Şeker, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kaynarca'daki esnafları ziyarette bulundu.
Yoğun kar yağışı ve soğuk havaya rağmen Kaynarca merkezindeki tüm esnaflara uğrayarak kısa süreli sohbetlerde bulunan CHP'liler, kahvehanelere de uğrayarak vatandaşların dertlerini dinledi.
Ziyaretler esnasında ilçeyle ilgili sorunları aktaran vatandaşlara Kaynarca'da sosyal belediyecilik anlayışını getirileceğini belirten İl Başkanı Ecevit Keleş, "Sosyal belediyecilik anlayışı geleceğe yatırım yapan, ileriyi gören yatırımları gerçekleştirmektir. Taşeronla değil kendi eliyle, bizzat kendisi ilgilenerek vatandaşın gerçek ihtiyacına hizmet eden anlayıştır."
Yağan bir karış karla Sakarya'nın perişan hale geldiğini belirten Ecevit Keleş, "Böylesine güzide ilçemiz, maalesef hak ettiği değeri bulamıyor. Şimdiye değin hizmet veremeyenler, bütünşehir olup da hizmet vermeyi düşünüyorlar. Önce gelip, Kaynarca ilçe merkezinde insanların şu kış mevsiminde yaşadıklarına baksınlar sonra ücra köylere hizmet edebileceklerini iddia etsinler. Memlekete bir karış kar yağdı, ne su ne yol kaldı. Böyle hizmet anlayışı olmaz. Biz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, sizin partinizi sizlerin de desteğiyle Sakarya'da da Kaynarca'da da başarılı kılacağız. Kaynarcalılar, sosyal belediyecilik hizmetiyle gerçek hizmete kavuşacaklar." sözlerini ifade etti.
(SC-İÇ)

10.01.2013 09:26:32 TSI

Editör: Wan Haber