Çukobirlik Yönetim Kurulu Başkanlığına Seçgin Sakar getirildi.
Çukobirlik'te önceki gün gerçekleştirilen genel kurulda seçilen yönetim kurulu ilk toplantısında görev bölümü yaptı. Buna göre, Çukobirlik Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Seçgin Sakar, başkan vekilliğine Muhammet Bulut yönetim kurulu üyeliklerine Ali Tecirli ve Selahattin Güneş getirildi. Çukobirlik denetim kurulu ise Abdullah Atasoy ve Habil Öztürk'ten oluşuyor.
Bu arada, yeni yönetim kurulu, Ahmet Aşkar'dan boşalan genel müdürlüğe, Ömer Ersinadım'ı atadı.
Çukobirlik'te zor ve kutsal bir göreve getirildiklerinin bilincinde olduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Seçgin Sakar, görev bülümü toplantısından sonra yaptığı açıklamada, ortak üreticilerin güvenine layık olmak, onlara kooperatifçilik hizmetlerini en iyi şekilde sunmak ve hizmet çıtasını daha yukarılara taşımak için çaba harcayacaklarını söyledi.
Genel kurula katılan tüm birlik delegelerine hassasiyetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Seçgin Sakar, "Onlardan alacağımız güçle ve kayırmacılığa pirim vermeden hizmet sunacağız. Çukobirlik'e bugüne kadar hizmet veren ve taş üstüne taş koyan her kese, her yönetime de teşekkür ederiz. Bu mevkilerde hizmet vermek bayrak yarışı gibidir. Şimdi bayrağı biz devraldık. Bunu daha ileriye taşımak, dürüst ve şeffaf bir yönetim anlayışı sergilemek, kurumu hantal yapısından kurtarıp daha verimli ve dinamik hale getirmek önceliklerimiz arasında bulunmaktadır. Birliğin bölge üreticileri ve tarımı ile ülke ekonomisine katkı sağlamasını arzu ediyoruz. Bunun için kısa, orta ve uzun vadeli planlarımızı sırasıyla uygulamaya koyacağız" şeklinde konuştu.
Genel Müdür Ömer Ersinadım da, daha önce üst düzey yönetici olarak görev yaptığı kurumu yakından tanıdığını belirterek birlik ve beraberlik içerisinde ortak üreticilere hizmet vereceklerini söyledi.
(ADN-E)

25.01.2013 14:14:39 TSI

Editör: Wan Haber