Ankara'nın Çubuk İlçesi Belediyesi'nin araç filosuna kattığı 26 yeni araç, şehir turunun ardından törenle hizmete girdi.Belediye Başkanı Lokman Özden, şehir turu öncesinde yaptığı konuşmada, eski araçların hem tamirat hem de yakıt bakımından dolayı belediyeye büyük bir yük getirdiğini belirtti.
Allah'ın kendilerine nice hizmetler yapmayı nasip ve müyesser eylemesini dileyen Başkan Özden, sunucunun kendisi için söylediklerini tek başına yapmadığını vurgulayarak, bu konuda kendilerine destek ve yardımcı olan başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, ekibine ve ilçe halkına teşekkür etti. Alt yapı yaparken vatandaşlara verdikleri sıkıntılardan dolayı ilçe halkının gösterdiği sabır nedeniyle de teşekkür eden Başkan Özden, ''Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederiz. Bu araçlarında ilçemize hayırlı hizmetlerde bulunmasını yüce Allah'tan niyaz ederim. Geldiğimizde yakıt alamayan bir belediyeden, Elhamdülillah şuanda araçlarını yenileyen bir belediye olduk. Bu gün hizmete sunacağımız 26 araç ile birlikte araç filomuz yenilenmiş olduk. Böylece ilçemize kaliteli ve hızlı hizmet sunmak için yola devam ediyoruz. Durmak yok hizmet devam diyoruz'' dedi.
Konuşmasında ilçede bu güne kadar yapılan hizmetlerden de bahseden Başkan Özden, yeni hizmet araçlarının ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Konuşmanın ardından Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ahmet Karakuş tarafından Kuranı Kerim tilaveti okunurken, İlçe Müftüsü Bilal Kara'da araçların hayırlara vesile olması için dua okudu.
''Yağmurlu, bereketli ve soğuk bir günde katılımlarınızla belediye başkanımızı ve bizleri ısındırdınız. Ben bu araçların ilçeye hayırlı olmasını dileyerek ya Allah Bismillah diyerek kurdeleyi kesiyoruz'' diye konuşan Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler ve beraberinde Ak Parti İl Başkanı Murat Alparslan, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Lokman Özden ve davetliler kurdeleyi birlikte kesti.
Kesilen kurbanına ardından Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler ile birlikte çöp kamyonuna binen Başkan Özden, yeni alınan araçlarla birlikte konvoy halinde şehir turu attı.
(BK-ÖK-Y)

28.01.2013 10:47:57 TSI

Editör: Wan Haber