Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Mühendislik Fakültesi ve ASELSAN arasında yapılan yeni proje anlaşmasının sözleşmesi düzenlenen törenle imzalandı.
CÜ Mühendislik Fakültesi ile ASELSAN arasında yapılan 'Mikrokanal Isı Değiştiricisinde Isı Aktarımının Nanoakışkanlar Kullanılarak Arttırılması' projesinin Rektörlük makamında düzenlenen İmza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Cumhuriyet Üniversitesi'nin ulusal projeler anlamında çok ciddi bir ivme yakaladığını ifade ederek, "ASELSAN ile yapılan 'Mikrokanal Isı Değiştiricisinde Isı Aktarımının Nanoakışkanlar Kullanılarak Arttırılması' projesi üniversitemize ve ülkemize hayırlı olsun. Bu tür projelerimizin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Törene, CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Sivas Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Halil İbrahim Acar, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kazım Görgülü ile proje yürütücüsü Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kerim Yapıcı katıldı.
(TB-AÖ-Y)

16.01.2013 14:07:30 TSI

Editör: Wan Haber